Når du rejser til St. Anton med Højmark Rejser, er dit liftkort altid inkluderet i den samlede pris af din rejse. Der er ingen skjulte gebyrer, og du behøver derfor ikke bekymre dig om ekstra udgifter til det.

 

Fordelen, ved at dit liftkort er inkluderet i prisen, er, at du får et hurtigere overblik over den totale pris. Du skal derfor ikke selv til at regne ud, hvor meget ekstra du skal betale for at komme ud på pisterne. Det giver blot én pris at forholde sig til, når du booker din skiferie, og det bliver derfor ikke nemmere.

 

St. Anton er en populær skidestination blandt danskerne, og et liftkort her giver dig adgang til områdets 86 lifter, der fører til gode pister med en samlede længde på 276 kilometer.

 

Hvis du ønsker færre eller flere skidage i St. Anton, har du naturligvis altid mulighed for at ændre antallet af dage på liftkortet.

 

Bemærk: Du kan være med til at beskytte vores bjerge og vores vintre ved at aflevere dit liftkort til en af guiderne, når du skal hjem. For hvert indleveret liftkort donerer Højmark Rejser nemlig 50 cent til miljøorganisationen Protect our Winters (POW).

Comments are closed.