Når du skal på skiferie for første gang, er det ikke helt ligegyldigt, hvilken destination du vælger. Nogle skiområder er mere passende for begyndere end andre. Derfor har vi her samlet fire af de bedste skisportssteder til dig, som skal på pisterne for første gang.

 

Fire begyndervenlige skisportssteder

 

1) Livigno i Italien

Der er mange fordele ved at vælge Livigno som destination for den første skiferie. Skiområdet er både snesikkert, billigt og meget begyndervenligt. Det er særligt de mange grønne og blå pister, der gør Livigno til det oplagte valg for begynderen. Oftest foregår skiløbet i et afslappet tempo, hvilket er en ekstra bonus, når man ikke selv føler sig så sikker på skiene endnu.

 

2) Schladming i Østrig

Også i dette område er der masser af gode grønne og blå pister til begynderne. Her er der rig mulighed for at starte stille og roligt ud på lette skibakker i den smukkeste natur. Du finder også Europas største afterskisted på denne destination, så du rigtigt kan få lov til at opleve den hyggelige og sjove skiferiestemning.

 

3) Wagrain i Østrig

I Wagrain er pisterne brede og nemme at navigere på. Skiområdet er yderst populært blandt danskerne, da det passer rigtig godt til børnefamilier, men alligevel byder på noget for alle niveauer. Wagrain er også stedet, hvor du finder en begynder-snowpark samt skistier og tunneller, der gør området til et enormt skilegeland, som børnene elsker.

 

4) Laax i Schweiz

På samme måde som Wagrain byder Laax i Schweiz på gode skioplevelser for både begyndere og øvede. Det er derfor også et godt valg, hvis du og dine rejsekammerater er på forskellige niveauer, så det hverken bliver for kedeligt eller for udfordrende. Skiområdet er desuden kendt for de meget brede pister med rigtig god præparering.

 

Generelt byder især Østrig på mange gode områder for nybegyndere, men også øvede. Det giver derfor gode muligheder for grupper, som ønsker at rejse sammen, men som har meget forskellige udgangspunkter. På den måde er alle sikret en god, sjov og udfordrende skiferie.

 

Comments are closed.