Lær at stå på ski

 

Den bedste måde at lære at stå på ski er ved at få skiundervisning af professionelle skiinstruktører i skiskolerne. Som nybegynder er der en masse nye ting, du skal forholde dig til, og derfor er det rart at få en ordentlig start med de helt rette teknikker.

 

Skiskolen giver dig de bedste forudsætninger for god skilæring, så du kan få den absolut bedste start på din første skiferie. Her fokuserer skiinstruktørerne på at give sig succesoplevelser helt fra starten, da det giver lyst til at blive ved, så du kan blive endnu bedre. Skiskolen giver dig derfor ikke kun de rigtige teknikker, men også sjove oplevelser i sneen, så det hele føles mere som en leg end læring.

 

På skiskolen lærer du blandt andet:

  • Hvordan du skal befærde dig på pisterne
  • Konkrete tips, der hjælper lige netop dit skiløb
  • De rette teknikker, der sikrer, at du bliver en god skiløber og kan undgå skader

 

Tryghed for nybegyndere

Alle kan lære at stå på ski. Men kan du mod forventning ikke stå på ski efter tre dage i skiskolen, betaler vi naturligvis pengene tilbage. Læs om vores ”lær at stå på ski”-tryghed her.

 

Hvis det er børn, der skal lære at stå på ski, fokuserer skiinstruktørerne på at lade dem lære via leg i sneen, så de har det sjovt gennem hele forløbet. Undervisningen foregår desuden i passende tidsintervaller, så børnene ikke når at miste koncentrationen eller begynder at savne forældrene for meget.

 

Er det derimod voksne, som skal lære at stå på ski for første gang, er der især fokus på den rette holdning og de rigtige teknikker, så de ikke starter ud med skader. Desuden er mange lidt nervøse for højderne og farten, hvorfor skiguiderne også fokuserer på at give gode råd til at få den fulde kontrol over skiene i alle situationer.

Comments are closed.