Two Man Hiking on Snow Mountain

Ja, hvis du ønsker at blive en dygtig skiløber og kunne de rette teknikker, så er skiskole det rette valg. Skiskole er ikke kun for dem, som aldrig har været på skiferie før. Det er også en rigtig god idé, selvom man har været ude på pisterne flere gange. I skiskolen lærer du nemlig de rette teknikker, samt hvordan du undgår dårlige skivaner.

Hvis du er i tvivl, om du skal i skiskole eller ej, har vi her listet nogle af fordelene ved skiskolen:

  • Du lærer de rette teknikker
  • Du undgår dårlige skivaner og dermed skader
  • Skiskolen er et socialt sted
  • Der er plads til skiløbere på alle niveauer
  • Det er trygt for børnene

Med disse fordele er der god grund til at både børn og voksne tager med i skiskole.

 

Hvor længe skal man være i skiskole?

Hvor længe man skal være i skiskole afhænger blandt andet af, hvilket niveau man er på, hvor længe skiferien varer, og om det er et barn eller en voksen.

Du har derfor flere forskellige muligheder, når det kommer til undervisningens varighed:

6 dage: For nybegyndere og børn kan det være rigtig godt at have så mange dage som muligt i skiskole. Nybegyndere har brug for god tid til at lære at få balancen og få styr på de rette teknikker. Mens børn også skal have mulighed for at tage det i eget tempo og holde pauser, når benene bliver for trætte.

3-4 dage: Denne varighed kan være passende for nogle nybegyndere og for børn, men også for dig, som har været af sted på ski før, men gerne vil have lidt mere styr på teknikkerne.

1 dag: Du har også mulighed for at vælge blot en enkelt dag eller nogle få timer. Denne varighed giver god mening for dig, som gerne lige vil have opfrisket teknikkerne, fordi der måske er gået lidt for lang tid, siden du sidst var på skiferie.

Comments are closed.